TÈCNIC LOGÍSTICA I TRANSPORT- ANGLES I FRANCES – G

GIRONA (FIGUERES)
: GRUP ORGANIGRAMA
: Organigrama SL: recursos humans, selecció de personal, formació empresarial, psicologia industrial.

Busquem una persona amb EXPERIÈNCIA en transport i logística, preferiblement en transport internacional de contenidors, terrestre i marítim.

S’encarregarà de gestionar el transport de les importacions i les exportacions a través de mitjans terrestres i marítims arreu del mon.

És una molt bona oportunitat de feina a nivell professional, empresa i responsabilitats de futur.

La persona seleccionada treballarà en un empresa de més de 30 treballadors íntegrament de perfils administratius internacionals.

L’empresa es dedica a la comercialització de productes alimentaris a nivell mundial, i l’estructura de l’empresa és Administració-Vendes-Logística.

Des del departament de logística en coordinen tots els transports terrestres i marítims arreu del mon, amb la complexitat de tota la documentació que requereix cada país en termes de qualitat i sanitat alimentària.

El lloc de treball és al departament de logística i atesa la peculiaritat de l’empresa, es formarà a la persona en tot allò que fa referència als productes que comercialitza l’empresa.

Al cap de 6 mesos la persona comença a tenir clars els conceptes i documentacions. Al cap d’un any pot treballar amb total autonomia.

Durant tot aquest període rebrà el suport necessari, i després treballarà sempre amb un equip de persones que generen un bon ambient de treball. Per tant, no cal aportar experiència en el sector però si en logística.

La persona seleccionada treballarà amb clients i transportistes internacionals, amb representants internacionals, clients, navieres… i per això cal parlar perfectament ANGLÈS I FRANCÈS. (en tema d’idiomes no es dóna formació, per entrar a treballar a l’empresa cal tenir un alt nivell)
: LABORAL INDEFINIT
: 0
: 0
: 0
18/10/2020 … [+] Ampliar información


Otros Trabajos y cursos relacionados: