Real Estate Sales Manager

GIRONA (GIRONA)
: GRUP ORGANIGRAMA
: Reconeguda empresa especialitzada en la compra i venda de propietats residencials de luxe. Ens defineixen la nostra metodologia de treball, la solidesa en la gestió i el nostre tracte amb el client.

Busquem una persona amb experiència en la compra i venda de cases, xalets, grans propietats, etc. que, preferentment, que hagi tingut tracte amb clients d’alt poder adquisitiu. Es tracta d’una bona oportunitat professional, especialment per alguna persona que vingui d’aquest sector i que desitgi fer un salt qualitatiu. La seva responsabilitat principal serà atendre i acompanyar els clients en tot el procés que suposa la recerca, venda i/o compra d’una llar.

L’empresa està especialitzada en la compravenda de propietats de luxe (entre d’altres). Es tracta de propietats que poden superar el 4M€. Busquem un perfil d’assessor/a, més que la d’un comercial immobiliari, perquè pensem que aquest és un dels secrets del nostre èxit. Després de més de 20 anys en el mercat, hem desenvolupat un mètode i una manera de treballar que ens caracteritza, ens professionalitza i ens fa líders al sector.

La nostra empresa està formada per un equip jurídic i de màrqueting propi, i alhora un equip de comunicació, financer, notarial i comercial. La persona que estem cercant s’integraria en l’equip comercial i treballaria diàriament per atendre els clients amb el rigor professional i l’empatia que sempre volem donar, sigui quina sigui la seva procedència, tant si es vol vendre com si es vol comprar.

Pensem que hem d’acompanyar les persones i famílies que demanen el nostre servei amb la màxima atenció i cordialitat: per això parlem de la figura d’un assessor comercial, perquè busquem algú que sàpiga donar aquest tracte professional, honest, de màxim compromís, de diàleg amb el nostre client i de confiança. Aquest apropament al client, juntament amb la … [+] Ampliar información


Otros Trabajos y cursos relacionados: